Skip to main content

De coalitie is een samenwerkingsverband van toonaangevende deelauto aanbieders in Nederland.
In de CvD werken de volgende partijen samen:

Over de coalitie

De Coalitie van Deelauto-aanbieders (CvD) is een samenwerking tussen aanbieders van verschillende vormen van autodelen (station-based, zone en free floating, commercieel, coöperatief, zakelijk en peer-to-peer). De CvD en haar partners (zie hieronder) zijn gericht op een constructieve dialoog met beleidsmakers over het beleid dat nodig is om autodelen verder te ontwikkelen. Daarnaast onderhouden de CvD en haar partners goede contacten met aanbieders van andere vervoersmodaliteiten. Alle betrokken deelauto-aanbieders bepalen hun eigen commercieel en strategisch beleid.

Partners

De Coalitie van Autodelen wil de standpunten van de deelautobranche zo breed mogelijk uitdragen. Onze partners zijn betrokken bij het tot stand komen van onze standpunten en worden schriftelijk op de hoogte gehouden van onze contacten met overheden. We zijn er trots op dat gerenommeerde organisaties als WeDriveSolar, Vloto, OnzeAuto en Mobigo op deze manier betrokken zijn bij onze uitgangspunten en activiteiten.

Contact, pers en woordvoering

Je kunt contact opnemen met de coalitie via onze woordvoerder Dani Sprecher en het e-mailadres vragen@coalitie-autodelen.nl. Of je vult onderstaand contactformulier in.